ZTree.com  | ZEN  | About...  

 Index   Back

[Bug] Deleting Viewed File During Ctrl-View Sequence   [Bug]

By: VWheeler     Denver, Colorado, USA  
Date: May 15,2016 at 03:06
In Response to: [Bug] Deleting Viewed File During Ctrl-View Sequence (VWheeler)

> > > Hello!
> > >
> > > Platform: Windows 7 64-bit
> > > Version: v2.4.145 (I don't know how to get v2.4.164, so I have
> not
> > > tried it in that version).
> > >
> > > In getting to know ZTreeWin's features, I created 3 simple files
> in
> > an
> > > empty directory, tagged all 3 of them, and then hit Ctrl-V(iew).
> The
> > > viewing went as expected and I could move to the [N]ext and
> > [P]rev(ious)
> > > files as expected. However, there is a feature where you can hit
> the
> > > [DELETE] key during this viewing and it appears to be intended to
> > delete
> > > the file viewed (based on the feature entry for Beta version
> > v2.4.113:
> > > "Added - View/Ctrl-View - Del - Delete viewed file").
> > >
> > > In case this is pertinent, the file names were:
> > >
> > > hello.txt,
> > > hello2.txt, and
> > > hello3.txt
> > >
> > > each with recognizable content so I knew which file was being
> viewed.
> > >
> > > Regardless of what file was being viewed, when I hit the [DELETE]
> > key,
> > > the confirmation prompt offered to delete whatever file was
> > previously
> > > current before the Ctrl-View sequence began. This does not look
> like
> > the
> > > intended behavior.
> > >
> > Hello,
> > I just tried it with the current version and the behaviour was as
> > expected.
> > So I suggest that You download it and have another try.
> > The link can be found a little bit further down in this forum , where
> > Kim announced this latest version i.e. 2.4.166.
> > Good luck with that!
> > Andreas
>
> Hi, Andreas!
>
> Shortly after I posted this, I saw Kim's posting of the availability
> (and link to) v2.4.166, so I downloaded it, installed it, and tried my
> test again and still got the same behavior. Per Kim's request (he
> requested bug reports be reported as responses to his message), so I
> updated this report there with the version tested being v2.4.166.
>
> I am running ZTW64.EXE modified 01-May-2016 18:53:36 (my time, as
> extracted from the v2.4.166 zip file), 1,108,456 bytes having an MD5 hash
> of "6ad14c72d403fe7646bbb06e8d7ce75f".
>
> I posted a screenshot there testing with 3 files showing the results
> after pressing the [DELETE] key.
>
> However!!!! Now I cannot replicate the problem, and in fact since I
> last tested it, I have changed a number of settings.
>
> What's more, I just put back the old ZTW64.EXE and now it is not
> happening with THAT version either. Conclusion so far: the problem
> isn't being triggered with my current settings / setup /
> environment..... not sure what it is yet, but I'll work to try to
> restore the environment I had yesterday when I reported this (and after I
> installed v2.4.166) to see if I can replicate the problem and then will
> report back here.
>
> I will place this information with my posting as a response to Kim's
> post as well.
>
> Will report back here soon. :-)
>
> Kind regards,
> Vic

Hi, Andreas!

I was able to replicate the problem again, and turn the problem ON and OFF by removing and returning the ZTW.INI file (apparently forcing ZTreeWin back to default settings).

For the sake of not replicating information between these two threads, I will be continuing that discussion here:

http://www.ztw3.com/forum/forum_entry.php?id=119777

Kind regards,
Vic

428 views      
Thread locked
 

Messages in this Thread

 
94,426 Postings in 11,918 Threads, 348 registered users, 10 users online (0 registered, 10 guests)
Index | Admin contact |   Forum Time: Sep 22, 2019 - 12:36 pm EDT  |  Hits:28,656,298  (1,140 Today )
RSS Feed